Wand-, plafond- en vloerafwerking

Decoratie is onze kracht. Mede dankzij onze eigen Decorette-winkel in Vollenhove kunnen wij klanten optimaal bedienen bij het afwerken en aankleden van wanden, plafonds en vloeren. De mogelijkheden voor particulieren, maar ook bedrijven en andere organisaties zijn bijna eindeloos.

Al uw wanden fraai afgewerkt

Met meer dan 300 behangboeken kunt u bij Drok kiezen uit behang in alle mogelijke soorten, maten, kleuren en prijsklasses. Een effen kleur, een mooie print of een bijzonder patroon: het kan allemaal. U kunt kiezen voor een simpel en doeltreffend behang, glasvezel behang of scan, maar ook voor luxe varianten zoals wandweefsel, textielbehang, stoffen wandbekleding, vinyl en panelen. Zo zijn onder andere Arte, Hooked on Walls en Eijffinger onze leveranciers.

Wie een of meerdere wanden wil promoveren tot een bijzondere en persoonlijke eyecatcher, kan kiezen voor fotobehang met elke gewenste afbeelding. Tot maximaal 3,5 bij 20 meter brengen wij het fotobehang naadloos en perfect passend aan.

Behang is echter lang niet de enige mogelijkheid voor fraaie afwerking van al uw wanden. Sausen en schilderen zijn eveneens goede opties en daarnaast kunt u kiezen voor bijzondere en moderne varianten met bijvoorbeeld panelen en eigentijds materiaal zoals leer, kokos, steentjes en hout. Uiteraard werken we ook uw plafond daarbij netjes af. Keuzestress is echter niet nodig, onze adviseurs helpen u met kleur- en stijladvies graag in de juiste richting. Laat u inspireren bij Drok!

Voor elke vloer een oplossing

Net als voor de wanden, zijn ook de afwerkingsmogelijkheden voor vloeren bij Drok zeer divers. Of u uw vloer nu bedekt met laminaat, pvc, tapijt, vinyl, linoleum of een coating: elke keuze heeft zijn eigen sfeer, uitstraling en voordelen. Van warm en sfeervol tot strak en modern of functioneel en geluiddempend. Uiteraard geldt ook hier dat onze adviseurs u graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wilt u uw woning of bedrijfspand in bijvoorbeeld Steenwijk, Zwolle, Emmeloord, Meppel of Kampen van top tot teen in het nieuw steken, lees dan verder over onze totaalaanpak.