Spuit- & schilderwerk

Binnen of buiten, voor particulieren, bedrijven, overheden en verenigingen van eigenaren: de allround-schilders van Drok Schilders en Glaszetters staan klaar voor al uw spuit- en schilderklussen. Een schildersbedrijf in Vollenhove met het complete palet. 

Binnenschilderwerk

Goed schilderwerk gaat jarenlang mee, toch heeft uw woning of bedrijfspand eens in de zoveel jaar een schilderbeurt nodig. Misschien ziet u verkleuring, barstjes, blaasjes of beschadigingen op uw schilderwerk, of bent u gewoon toe aan een nieuwe look. De ervaren allround-schilders van dit schildersbedrijf in de Kop van Overijssel zorgen ervoor dat uw huiskamer, kantoor of andere ruimte er weer als nieuw uitziet.

Dat doen we door middel van schilderen, spuiten en sausen. Zo schilderen we onder meer kozijnen en trappen, spuiten we radiatoren en sausen we wanden, plafonds en trapgaten. Omdat er soms meerdere mogelijkheden zijn, bekijken we samen met u wat de beste oplossing is voor ieder object.

Schilderwerk rond huis en bedrijf

In weer en wind heeft de verf op het schilderwerk aan en rondom uw woning of bedrijfspand heel wat te verduren. De schilders van Drok verzekeren u er niettemin van dat uw pand er na een flinke schilderbeurt weer jarenlang tegenaan kan. Wij schilderen onder meer deuren, dakgoten, kozijnen en windveren. Daarbij gaan we mee met de nieuwste technieken, maar ook voor een authentieke look met Lijnolieverf bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Drok Schilders en Glaszetters is het onderhoud van uw ‘paleisje’ in goede handen.

Er is een mogelijkheid dat er een meerjaren onderhoudsplan gemaakt kan worden van het schilderwerk van het object. Dit is voor het behoud van uw huis of pand.

Het complete palet

Drok Schilders en Glaszetters levert u het complete palet aan diensten voor alles wat met schilderen en spuiten te maken heeft. Zo hoeft u bij ons nooit te zoeken naar de juiste kleur. Dankzij de aanwezige mengmachines van de drie grote verfmerken kunnen wij direct iedere gewenste kleur verf voor u maken. Daarnaast beschikken we over een eigen werkplaats, waar we al uw kleinere, losse onderdelen kunnen spuiten en schilderen. Hier maken we bijvoorbeeld de deurtjes van uw keukenkastjes weer als nieuw.

Omdat wij over een eigen timmerman beschikken, nemen we ook kleine bouwkundige klussen voor onze rekening. Heeft u bijvoorbeeld last van houtrot, dan vervangt hij het aangetaste deel door een stuk hardhout. En hebben uw kozijnen of onderdorpels schade opgelopen? De timmerman van Drok maakt het weer als nieuw.

Bij grotere klussen verzorgen wij ook het beton- en staalwerk. En is uw eigendom aantrekkelijk voor ‘graffiti-artiesten’? Dan brengen wij een anti-graffiti coating aan.

Wilt u uw woning of bedrijfspand van top tot teen in het nieuw steken, lees dan verder over onze totaalaanpak.