Projectaanpak

Drok Schilders en Glaszetters is sterk in het aanpakken van grote projecten. Met één aanspreekpunt voor de klant, verzorgen wij alle werkzaamheden die komen kijken bij een grote beurt voor uw pand of object. U hoeft niet meer te shoppen bij diverse bedrijven, met een bezoek aan Drok regelt u uw projectaanpak in één keer. Daarbij kunt u uiteraard gebruik maken van onze Hubo XL Bouwmarkt en Decorette woninginrichting-winkel. Van de complete aanpak van uw woning, tot een ‘turn key-oplossing’ voor uw bedrijfspand of de complete renovatie van een monumentaal pand.

Woning compleet in het nieuw

Bij het compleet inrichten van een woning combineren wij al onze kennis en vaardigheden rondom bijvoorbeeld schilderen, spuiten, sausen, behangen en beglazen. Of het nu gaat om het woonrijp maken van een nieuwbouwwoning of het restaureren van een bestaande woning: bij ons vindt u alles onder één dak. Nadat al uw wensen helder besproken en op papier gezet zijn en u desgewenst kleur- en stijladvies heeft gehad, gaat ons team voor u aan de slag. U heeft tijdens het hele traject één aanspreekpunt, waarmee u alle zaken bespreekt. Daarmee bespaart u uzelf een boel regelwerk, zorgen en stress. Geef ons een paar weken en wij maken uw ‘paleisje’ helemaal naar wens.

Metamorfose voor uw bedrijfspand

Bedrijven, maar ook stichtingen, verenigingen (van eigenaren) en andere organisaties zijn bij Drok Schilders en Glaszetters aan het juiste adres voor de inrichting of renovatie van hun pand. Deze projectaanpak kan gaan om onder meer kantoren, appartementencomplexen en andere utiliteitsgebouwen. Schildersbedrijf Drok verzorgt alle benodigde werkzaamheden rond het schilderen, spuiten, sausen, behangen en beglazen van uw pand. Wilt u een turn key-oplevering? Maak uw wensen duidelijk, geef ons de sleutel en enkele weken later is uw kantoor of complex volledig ingericht en klaar om te gebruiken.

Ook nadat uw pand gebruiksklaar is gemaakt, blijven wij u graag van dienst. Zo kunnen wij voor onze klanten een meerjaren-onderhoudsplan maken. Daarmee weet u voor een lange periode wat er aan onderhoud moet gebeuren en welke investering daarmee gepaard gaat. Deze dienstverlening is onder meer aantrekkelijk voor verenigingen van eigenaren.

Een bijzondere klus? Wij pakken het aan

Drok Schilders en Glaszetters werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers in de wijde regio rond Vollenhove en is inzetbaar voor de meest uiteenlopende klussen. Zo kan het gaan om het deskundig en authentiek renoveren van een monumentale villa voor een stichting, maar ook het schilderen van openbare werken zoals bruggen en gemalen voor provincies, gemeenten en waterschappen.

Wilt u weten wat Schildersbedrijf Drok voor uw projectaanpak kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.