Beglazing

Geen woning of bedrijfspand kan zonder glas. Ramen zorgen voor lichtinval en de juiste sfeer in uw pand, maar kunnen tegelijk een energielek vormen. Daarom zorgt Drok Schilders en Glaszetters voor de optimale beglazing van uw pand. Mooi, duurzaam en energiezuinig.

Uw woning of kantoor goed in het glas

Voor zowel de planeet als uw portemonnee wordt het besparen van energie met de dag belangrijker. Duurzame maatregelen zorgen ervoor dat uw energierekening omlaag gaat en het energielabel van uw pand verbetert. Om de energieprestaties van uw woning of bedrijfspand te verbeteren, heeft u bij Drok Schilders en Glaszetters keuze uit diverse soorten isolatieglas. Naast dubbel glas zijn dat onder meer triple glas en HR++ glas. Onze adviseur vertelt u graag wat in uw geval de beste oplossing is.

Ook het plaatsen van andere soorten glas behoort bij Drok Schilders en Glaszetters tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de eisen die u aan uw pand stelt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor veiligheidsglas, zonwerend glas, zelfreinigend glas of plexiglas. En wilt u uw pand verrijken met een fraaie glazen (schuif)wand? Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden.

Ruit kapot? Geen probleem

Of het nu door storm of simpelweg een ongelukje is, soms sneuvelt er een ruit in uw woning of bedrijfspand. Om glasschade snel en doeltreffend te verhelpen, zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar voor noodreparatie.

Wilt u niet alleen het glaswerk op orde hebben, maar uw woning of bedrijfspand van top tot teen in het nieuw steken, lees dan verder over onze totaalaanpak.