Lancering nieuwe website

Homepage headerfoto

Lancering nieuwe website

Datum: 08-02-2019
Vandaag is de nieuwe website gelanceerd van Schilders- en glaszettersbedrijf Drok. Eigenaar Christo Drok heeft dit in nauwe samenwerking gedaan met internetbureau Intersites. De website is volledig nieuw opgebouwd op het nieuwste platform. De website lijnt automatisch uit en kan zowel op een laptop/computer worden bekeken als op een telefoon of tablet.

Wij vinden het belangrijk dat de juiste informatie volledig en snel beschikbaar is voor onze klanten in het kader van betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Alle benodigde bedrijfsinformatie over ons schildersbedrijf is vanaf nu dus ook online te vinden voor zowel particulieren als bedrijven. Regelmatig zullen wij met nieuwsberichten updates geven over het Drok schildersbedrijf en de projecten die onderhanden zijn.

Via het digitale contactformulier kan er contact worden opgenomen met Schilders- en glaszettersbedrijf Drok en tevens kan er eenvoudig een bijlage worden meegestuurd. Denk hierbij aan een foto die bijgevoegd kan worden bij een offerte aanvraag of iets dergelijks. Op de diverse web-pagina's kan logisch per onderwerp ingezoomed worden; spuit- en schilderwerk, wandafwerking en beglazing.  Deze professionele website straalt uit waar Drok Schilders voor staat, namelijk vakwerk en meegaan met de tijd.

 

'Ons motto: het goede vasthouden en openstaan voor de toekomst'